...jest pusty
Strona głównaDanuta Ławniczak, Renata Szajna
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Sortuj wg:
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 ...
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których ...
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie ...
Obsługa klientów w gastronomii Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.15.3
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i ...
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu ...
Wyświetlanie od 1 do 5 (z 5 pozycji)
Stron: 1