Adam Olszewski
Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych
W książce szczegółowo przedstawiono zasadniczy i uzupełniający rozbiór tusz wieprzowych, wołowych, cielęcych i baranich, a ...
57,75 zł
Technologia przetwórstwa mięsa
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. ...
63,00 zł
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową ...
Wysyłka:48 godzin
65,10 zł
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia
Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania ...
Wysyłka:48 godzin
36,75 zł