...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaRyby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza.
Wydanie 2011r.
Oprawa broszurowa.
Strony 142.
Format 19x22cm.
Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
Cenne informacje. Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
Pewny sukces. Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Wydawnictwo
MAK
Rok wydania
2011
Liczba stron
142
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.